^ Back to Top

Facebook

Ki olvas minket

Oldalainkat 2090 vendég és 0 tag böngészi

Surfbar

Pénzkeresés Surfbar-al

A Surfbarre-ok a hirdetésközvetítő cégek eszközei, amelyekkel eljuttatják különböző cégek hírdetéseit, reklámjait az interneten keresztül a regisztrált felhasználóikhoz.
Regisztráció után le kell tölteni a Surfbar-t és futtatni a gépen. Ez méri az időt és ennek alapján kapjuk a részesedésünket. Egy-egy ilyen Surfbar elég kis méretű, nem túl zavaró a jelenlétük. Lépten-nyomon reklámokba botlunk. TV-ben, rádióban, interneten.

Itt az a különbség hogy a Surfbar-on megjelenő hírdetésekért pénzt kapunk. Legtöbbjük tetszés szerint áthelyezhető, a bevett szokás az, hogy egymásra pakoljuk őket. Nagyon könnyű használni őket, pár perc alatt hozzá lehet szokni. A Surfbarre-okról elérhetőek a saját honlapjaik, ezek müködése is nagyon egyforma. Sajátságos módon a legtöbb Surfbarre francia nyelvű, ez kezdetben nehézséget okozhat a nyelvet nem ismerőknek, de néhány kulcsszó megjegyzése után már könnyen dolgozhatunk velük. Ez az online forditó nagy segítség lehet induláskor. Mondatot, teljes cikket fordít, vagy az URL címet megadva az egész oldalt lefordítja angolra, így jobban el lehet igazodni rajta. A Surfbarre-ok esetében a pénzt főleg azért kapjuk ha minél többet futtatjuk őket, de a honlapjukra belépve rengeteg lehetőség nyílik pontjaink gyarapitására. Klikkelendő linkek, tombolák, különboző bónuszok vannak elhelyezve a honlapon. Vannak játékok is nagyobb nyereményekkel, de ezek már többnyire fizetősek, vagy elért pontjainkból kell ráforditani valamennyit.

 

ECBarre, SmartBarre, Eurobarre


Az interneten fellelhető surfbarok többsége francia nyelvű. Az itt leírt négy surfbar sem kivétel ez alól. Ez az online forditó hasznosnak bizonyulhat. A surfbarok használata nagyon egyszerű. Az ingyenes regisztráció után le kell tölteni egy kis szoftvert, ézt futtatva gyűlnek a pontjaink, amik aztán pénzzé konvertálódnak.

Ha többet szeretnél tudni a surfbar-ok működéséről, itt találsz egy bővebb leírást.20Dolars2Surfmake cash

Kifizetési Bizonylatok

2008-ban indult a 20dollars2Surf. Ez is francia, nagy előnye hogy 8 nyelv közül lehet választani a honlapjukon. Magyar sajnos nincs köztük, de van angol ami sokak számára megkönnyíti a helyzetet.
A referrálok után 10%-ot számol el 10 szint mélységig! 20 dollár elérése után fizet PayPal-ra.

Egyik legegyszerűbb SurfBar, könnyű telepíteni és futtatni. A regisztrációt itt elkezdheted. A nyitóoldalon miután kiválasztottad a Neked megfelelő nyelvet, meg kell adnod az e-amil címedet és nyomd a "Join us" gombot. A következő oldalon letölthető a surf bar. Klikkelj a linkre, mentsd a fájlt, majd mikor letöltődött, futtasd.

A következő oldalon meg kell adnod pár infót: Felhasználóneved, Férfi vagy-e vagy nő, Születési Év, Nyelved, Országod és ha van, honlapod címe. Nyomd meg a "Tovább" gombot (Suivant, Next,... -beállitott nyelvtől függően). Kapsz egy e-mailt amely tartalmazza a 20Dollars2Surf jelszavadat. Ezzel kész is vagy futhat a bar, gyűjtheted a pontokat.

Egyedülálló módon a 20Dollars2Surf bar-ja nem kér ellenőrző kódot.


Ez a SurfBar mérete egy banner (468x60) nagyságú, induláskor a képernyő alján helyezkedik el. A bar bal oldalán található "-" gombot megfogva lehet a bannert tetszés szerinti helyre vinni. Az "X" gombra kattintva lehet a bárt bezárni. Ha újra elakarod indítani a legegyszerűbben az asztalon levő 20dollars2Surf ikonra kattintva teheted meg. A SurfBar-on a "$" jelre klikkelve bejön a 20Dollars2Surf honlap, ott láthatod mennyi pontot gyűjtöttél, mennyi refed van, mennyi pont lett pénzzé konvertálva (minden hónap első napján az előző hónapban gyűjtött pontokat pénzre váltja és a pontokat nullázza). A honlapon játékok is vannak. A Games menüpontban ott a BingoSurf és WheelSurf. Ezekkel naponta egyszer ingyen játszhatunk, további játékokért már fizetni kell. Pontokat, krediteket, refeket lehet nyerni, a JackPot több száz dollár. A Bonus menüpontban a Click Bonus alatt leklikkelhető reklámokat találsz, 10 pont/30 másodperc. A Surfer Bonus alatt láthatod a bar-os bónusz pontjaidat. Ha a bar-on a fentebbi Surfer Bonus-os képet látod, rákattintva 1-1000 ponttal gyarapíthatod pontjaid számát.
Referrals menüpont alatt a Link and Banners alatt találod a saját reflinkedet, ezeket használva tudsz új tagokat toborozni. Minden meghívottad összegyűjtött pontjainak 10%-át jóváírják Neked. Minél több refed van annál több pontot gyűjtesz. 20$ elérése után lehet kikérni a pénzt PayPal-ra.

 ECBarre

 

Kifizetési bizonylatok

2009. Aug. 30.-ika óta várom a kikért 16 eurómat. Nagyon lassan, de még folyik a kifizetés, még kb. 1000-en vannak előttem a sorban. Ameddig a helyzet nem változik nem ajánlom a regisztrációt az EcBarre-ra...

 

A 2007 márciusában indított ECBarre az egyik legjobb a Surfbarre-os cégek rengetegében. Egyik nagy előnye, hogy a saját hálózatunk 10 színt mélységű lehet, 10 színtig kapunk jutalékot a referáltjaink után, mégpedig a következők szerint:

1.szint=30%; 2.szint=20%; 3.szint=10%; 4.szint=5%; 5.szint=3%; 6.szint=2%; 7.szint=2%;8.szint=1%; 9.szint=1%; 10.szint=1%.

Ha kiépitünk akár egy kisebb hálózatot, hamar összejön a kifizetéshez szükséges 15 euró, de egyénileg is ezzel a barre-al lehet legyorsabban pontokat gyűjteni a többi barre-hoz képest, ha a honlapjára bejelntkezve kihasználjuk az ingyenes pontszerző lehetőségeket.

Regisztráláskor 500 bónuszpontot kapsz az ECBarre-tól. 


Az EcBarre-t lehet egyénileg használni vagy Klán tagként. Utóbbi esetben nagyobb a nyeresség de némi kötelezettséggel jár.

Minden a bar-on megjelenített hírdetés 0.5 pontot ér. Ennek egy bizonyos százalékát írják jóvá a számlánkra, annak függvényében hogy melyik országban élünk:
Minden megjelenített szalaghirdetések a sáv ér 0,5 pont. Számlája feltüntetjük az ország él:
Zone 1 - 100%: Franciaország, Belgium, Luxemburg, Kanada, Svájc és Olaszország.
Zone 2 - 90%: Lengyelország, Magyarország, Csehország, Románia, Spanyolország, Portugália, Egyesült Királyság, Írország, Izland, Málta, Németország, Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Liechtenstein, Andorra, Hollandia.
3. zóna - 75%: Ukrajna, Oroszország, Fehéroroszország, Moldova, Bulgária, Görögország, Szerbia, Bosznia és Hercegovina, Montenegró, Törökország, Albánia, Észtország, Lettország, Litvánia és Izrael.
Zone 4 - 70%: Minden Francophone afrikai országokban (Algéria, Marokkó, Tunézia, Mauritánia, Mauritius, Benin, Burkina Faso, Elefántcsontpart, Gabon, Guinea, Mali, Niger, Kongó, Kongó, Togo, Kamerun, Burundi, Comore-szigetek, Dzsibuti, Egyenlítői Guinea, Madagaszkár, Közép-Afrika, Ruanda, Seychelle-szigetek, Szenegál és Csád).
Zone 5 - 50%: Az összes többi ország Afrikában, USA, Mexikó, Közép-és Dél-Amerika, karibi térség.
Zone 6 - 30%: Az összes ázsiai ország (kivéve Kína, Észak-Korea, Dél-Korea, Tajvan, Mongólia, India, Banglades, Japán, Brunei, Bhután, Nepál, Pakisztán, Afganisztán, Kambodzsa, Indonézia, Kelet-Timor, Laosz, Malajzia , Burma, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Hong Kong, Makaó, Thaiföld és Vietnam).
Zone 7 - 10%: Kína, Észak-Korea, Dél-Korea, Tajvan, Mongólia, India, Banglades, Japán, Brunei, Bhután, Nepál, Pakisztán, Afganisztán, Kambodzsa, Indonézia, Kelet-Timor, Laosz, Malajzia, Mianmar, Fülöp-szigetek, Szingapúr , Hong Kong, Makaó, Thaiföld és Vietnam.

Az összegyűjtött pontjainkat a hónap végén konvertálják át euróra. Általában 1000 pont kb. 10-12 eurocentet ér.

regisztráció teljesen ingyenes.

Ha regisztrálni szeretnél itt megteheted. Ezt követően megnyílik az EcBarre honlapja a maga barna háttér színével és aprón szedett betüivel. A bal felső sarokban a MENU PRINCIPAL alatt található inscription-ra kattintva kezdhetjük meg az adatok beírását (l. a mellékelt képet).
Ezután kapsz egy e-mailt, amely tartalmazza az azonositódat (ID számot), erre szükséged lesz a surfbarre-od elinditásához. Az e-mailben található linkre kattintva aktiválod a fiókodat és az ECBarre honlapra jutsz. A GAGNER DES EUROS címszó alatt található télécharger la barre-ra kattintva töltsd le a surfbarre-t. Elõfordulhat hogy az Internet Explorer blokkolja a letöltést. A megjelenõ kis ablakban engedélyezni kell a letöltést. Ahhoz hogy fel lehessen telepíteni előbb a Microsoft .NET Frameworknak fenn kell lennie a gépen. A legtöbb PC-n ez jelen van, ha mégsem töltsd le innen és telepítsd fel, majd telepítsd a bart és inditsd el az Asztalon létrejött ikonnal. Ekkor a megjelenő kis ablakba be kell írnod az e-mail címed, a kapott 5 számjegyű azonosítódat és a jelszavad. Nem kell megijedni, ez csak első alkalommal ilyen macerás.


Az ECBarre surfbarre-já jól átgondolt, könnyen kezelhető. Az ID Membre mezőbe írd be az azonosítódat, a Mot de Passe-hoz a jelszavadat, aztán nyomd meg a Go gombot. Később a bar indításkor az adataid már meg lesznek jegyezve és csak a Go gombot kell nyomni. Kér egy ellenőrző kódot és miután ezt beírtad, elindul a bar és gyűjti a pontokat.
A pontjaidat folyamatosan kijelzi a bar, de ezek csak a futtatási időnek megfelelő pontokat jelentik. Az összes megszerzett pontodat akkor láthatod ha klikkelsz a Vos Points gombra, vagy a honlapra bejelentkezve. Ott láthatod a jóváírt euróidat is. A honlapra a bar-on lévő Site gombra kattintva juthatsz legkönnyebben. A megnyíló oldalon be kell jelentkezni, a jobb felső sarokban elhelyezkedő mezők kitöltése után. A honlapon érdemes körülnézni, sok érdekes pontszerzési lehetőséget találhatsz és sok értékes nyeremény vár gazdára. Ha gond van a francia nyelvtudással, használd ezt az online forditót.

Időnként bónusz bannerek tünnek fel a bar-on. Ha ilyet látsz, klikkelj rá, és hagyd nyitva a megnyíló oldalt 30 másodpercig. A középen szereplő számot (jelen esetben 30) hozzáirják a pontjaidhoz ha Klán tag vagy, vagy a feltüntett pont 10%-át ha egyénileg futtatod a bar-t. Ezeket azért is érdmes gyűjteni, mert az oldalon belül rendezett néhány versenyszámban, döntően befolyásolhatja a helyezésedet. Bővebben a CONCOURS leírás alatt.


  • Bal oldalt az INFORMATIONS címszó alatt hasznos infókat találsz fiókodról, egyenlegedről (compte) , referáltjaidról és referálóidról (filleuls). Láthatod minden referáltad statisztikáját, kapcsolatba léphetsz velük, sőt pontjaidból ajándékozhatsz nekik. Én eddig minden közvetlen referáltamnak aki aktív, belépése alkalmából adtam 300 pontot. Erre Te is számithatsz ha belépsz hozzám. Folytatva a sort elérheted és módosithatod személyes adataidat (informations), megtalálsz minden eszközt hogy referálj másokat (parrainage(A PARRAINAGE menüpont alatt találod a referáló linket meg a bannereket. Ezekkel hívhatsz meg másokat hogy regisztráljanak a háózatodba. Minél több refed van annál több pontot gyűjtesz), és kifizetésedet is kérheted ha elérted a 15 eurót (paiement).
  • GAGNER DES EUROS alatt találod a clics rémunérés menüpontot. Itt 15 pontot érő linkeket találsz. Ezeket lekattintva elég szépen gyarapíthatod pontjaid számát. Előfordulhat hogy nem nyílik meg az oldal klikkelés után, akkor engedélyezni kell a felúgró ablakokat (pop-up windows) az adott oldalon. A megnyitott oldalt 30 másodpercig kell nyitva tartani, míg a kis felugró ablakban ki nem írja, hogy Retour sur la site. Erre kattintva megkaptuk a 15 pontot, és lehet klikkelni a következő linkre.
  • JEUX címszó alatt ott a tombola menüpont, odaklikkelve a megnyíló oldalon tájékoztatást kapunk a tombola nyereményekről. Itt nagy menniségű pontokat és referáltakat nyerhetünk. Napi 1 db. tombola szelvényt szerezhetünk ingyen, ha egy adott oldalt 25 másodpercig nyitva tartunk Vagy vehetünk 20 szelvényt 1 EC-Code-ért. Ott van még a tickets bonus menüpont. Minden surfbarre idővel összeszedett 250 pont után kapunk egy bónusz szelvényt. Három lapot kell megforditani, és így nyerhetünk min.10 pontot, max. 500 pontot. Ezekre figyeljünk oda, hogy legkésőbb a hónap utolső napján felhasználjuk őket, mert mikor a hóvégi összegzés történik a meg nem játszott bónusz szelvények elvesznek.

Az ECBarre surfbarre nagy előnye hogy tetszés szerint helyezhetjük ahova akarjuk, ha megragadjuk a 4 égtájt jelölő keresztnél fogva (vagy a Vos Points körüli kék mezőnél fogva is mozgathatjuk a bar-t). Mivel az EuroBarre-nak fix helye van, az ECBarre-t mellé teszem, bal oldalra. Így az amúgy azEuroBarre miatt kihasználatlan területre kerül. A kezelőgombjai szabadon maradnak, és annyi látszik a reklám paneljéből is, hogy észrevegyem ha be kell neki adni a jelenlét ellenörző kódot, vagy ha éppen egy bónusz bannert kínál.
Az ECBarre-ra nem kell külön gondot fordítani. Mindegy neki hogy mozog-e az egérkurzor vagy sem, hogy gép előtt vagyunk-e vagy sem. Egyedül amit elvár tőlünk, hogy a kb. 2 óránkért kért jelenlét ellenörző kódot beadjuk neki. Ha viszont ezt elmulasztjuk, 5 perc várakozás után, letiltja a bar futását első alkalommal egy percre, majd minden ujabb alkalommal plusz egy-egy perccel megtoldja ezt az időt. Tehát 5. alkalommal 5 percre tilt le, 10. alkalommal 10 percre... De ez nem olyan nagy probléma, mert hóvégi összegzéskor ez is nullázódik, következő hónapban tiszta lappal indulunk. Egyébként futtathatjuk az ECBarre-t akár a Windows egy másik felhasználói profiljában is, vagy ha van valamilyen Virtual Desktop progink feltéve, akkor egyik asztalon futhat a bar, a másikon dolgozhatunk. Egészen addig míg nem kéri a kódot...
Ugyanazon a Desktopon nem játszhatunk pld. 3D-s játékot mert az ECBarre ott fog villódzni játék közben, igyekszik mindig előtérben maradni. De ha másik Virtual Desktopon futtatjuk akkor játszhatjuk kedvenc játékunkat, az ECBarre erőforrás igénye minimális, nem fog zavarni, akkor sem ha online játékot játszunk.

Ha bármilyen oknál fogva újra kell telepíteni az ECBarre-t (operációs rendszer újratelepítés után, új számítógépre, stb.) és nyilván a meglévő fiókunkkal akarjuk folytatni, akkor a következőképen kell eljárni. Be kell jelenkezni az ECBarre oldalra az e-mail címünket és a jelszavunkat megadva, ahogy eddig is tettük, és ugyan azokat a lépéseket kell követni mint regisztráláskor, csak most a regisztrációt ki kell hagyni. Tehát csak letölteni és futtatnia surfbarre telepítőjét (előbb a MS .NET Framework legyen a gépen), a kis azonositó adatokat kérő ablakba meg kell adni az eddig használt adatainkat és máris folytathatjuk a pont gyűjtést ahol abbahagytuk.

 SmartBarre

 

Kifizetési Bizonylatok

SmartBarre egy hírdetés közvetítő cég, amelyik 2007 májusa óta van jelen az interneten. Azért fizet ha a surfbarre-ját futtatjuk a gépünkön. A SmartBarre sem lóg ki a sorból, szintén francia mint a surfbarre-os cégek többsége.

regisztráció teljesen ingyenes.

A surfbarre-on megjelenő reklámokra nem kell klikkelni (persze ha valamelyik felkeltette az érdeklődésünket nyugodtan rá lehet kattintani), a pénzt a bar futtatási idejének, plusz a honlapjukon beszerzett pontok alapján kapjuk. Itt 1000 összegyűjtött pont valamivel több mint 10 eurócentet ér, ez közepesen jónak mondható. Ez az érték havonta növekedni szokott. A pontjainkat minden hónap utolsó napján konvertálja át a SmartBarre euróra. Gyorsabban gyűlnek a pontjaink ha másoknak is ajánljuk ezt a programot és beregisztrálnak alánk, utánuk is fizet nekünk a SmartBarre, a következők szerint:

1.szint: 25%;
2.szint: 10%;
3.szint: 10%.

A registrációhoz kattints ide.

A megnyíló oldalon töltsd ki a regisztrációs űrlapot:


Miután a lap alján álló Inscrtiption gombra kattintottál, kapsz egy e-mailt a SmartBarre-tól, abban találsz egy linket, amire rákattintva tudod aktiválnia fiókodat, és a SmartBarre honlapjára jutsz, ahol most bejelentkezhetsz. Itt az oldal bal oldalán találod a menüpontokat. A Navigation címszó alatt kattints a Connexion-ra. Add meg az e-mail címedet, a jelszavadat és klikk a Connexion gombra. Bejelentkezéskor mindig a statisztika oldaladra jutsz elsőre. Itt láthatod az összegyűjtött pontjaidat, euródat, referáltjaid számát, utánuk kapott pontjaidat, stb. Most 300 pont szerepel a pontjaidnál, ezt a regisztrációdért kaptad.
Most töltsd le a surfbarre-t: a Barre menüpont alatt találod a Télécharger linket. A Barrefinal (executable) letöltés után azonnal futtatható csak legelső alkalommal az e-mail címedet és a jelszavadat kell megadnod. 

Ez a bar nagyon egyszerű, könnyen kezelhető, sok jó tulajdonsága miatt hamar megkedveltem. Amellett hogy ez a legkisebb bar és tetszőlegesen áthelyezhető bárhova a monitoron (a függőlegesMENU feliratot kell megfogni), ez a "leg igénytelenebb" is. Értem ezalatt hogy a legkevesebbet kell vele törődni. Elinditjuk, elhelyezük valahova, mikor kéri at jelenlét ellenörző kódot beadjuk neki és megy tovább. Ez így van a többi bar-nál is, de ha a SmartBarre nem kapja meg kellő időben a kódját, nincs semmi féle szankció érte vagy letiltás. Másik jó tulajdonsága, hogy akárhova el van dugva (én az ECBarre alatt tartom), mikor kéri a kódot, kiugrik a monitor közepére, és mikor megkapta szépen visszaugrik a helyére. Ha meg valami számunkra érdekes bónusz reklám jelenik meg a bar-on, arra hangjelzéssel hívja fel a figyelmet.
Erőforrás igénye csekély, jól megvan a legtöbb 3D-s játék alatt is. Nem tolakszik az előtérbe, és ha a jelenlét ellenörző kód kell neki, minimalizálja a játékot, és ott áll a monitor közepén. Beadjuk a kódot, és folytatódhat a játék. Ha pedig egy másik profilban vagy virtuális asztalon használjuk, akkor nem is tudjuk hogy ott van.
A függőleges MENU feliratot megfogva lehet mozgatni a bar-t, ha ugyanerre jobb klikkelünk, akkor egy legördülő menüből választhatunk.

Aller sur la site: Bejelentkezés a honlapra
Opacité: Állithatjuk a bar átlátszóságát (70-100% között)
Déplacer la barre: Ez is módja a bar áthalyezésnek
Mes points: Összegyűjtött pontjaink
Quitter: Kilépés

 

SmartBarre oldalt megnyitva a Connexion-ra kattintva tudunk bejelentkezni. A statisztika oldal fogad, bal oldlon az Espace Membres címszó alatt találjuk azokat a menüpontokat amelyek érdekelhetnek minket.
Clics Rémunérés-re kattintva bejön egy banner lista, amelyekre ha rákattintva megnyitjuk és 30 másodpercig nyitva hagyjuk, egyenként 15 ponttal jutalmaznak érte. Itt ha a következő módszert alkalmazod egy perc alatt lekezelheted az összeset. Én Mozilla Firefox-ot használok, de úgy gondolom, hogy mindegyik böngésző alkalmas erre amelyik képes a füles böngészésre (tabbed browsing). Tehát a listában szereplő mindegyik bannerre sorban rákattintok a középső (görgő) egérgombbal. Új fülön nyílik meg valamennyi, így egyszerre ketyeg a 30 másodperc. Mikor letelt, kiválasztom azt a fület amelyiken a SmartBarre van megnyitva (vagy egy másikat amelyikre még szükségem van), jobb klikk rá, a listából kiválasztom a Többi ablak bezárása pontot és ezen az egyen kívűl az összes többi becsukódik, a pontjaink meg hozzáíródtak a számlánkhoz, úgy hogy rá sem pillantottunk egyik reklám oldalra sem. Persze bezárhatjuk a füleket egyenként is.
Tombola menüpont alatt, mint a neve is utal rá, nyerményjátékban vehetünk részt. Napi négy ingyen jegyhez juthatunk, ha a négy bannerre klikkelünk és 30 másodpercig nyitva hagyjuk a megnyíló oldalakat. Úgyanazt a módszert ajánlom, mint a Clics Rémunérés esetében alkalmazok.
Parrainage alatt találjuk azt a linket amit tovább ajánlva új tagokat toborazhatunk saját hálózatunkba. (A PARRAINAGE menüpont alatt találod a referáló linket meg a bannereket. Ezekkel hívhatsz meg másokat hogy regisztráljanak a háózatodba. Minél több refed van annál több pontot gyűjtesz)
Mes filleuls - Saját referáltjainkról statisztika.
Achat filleuls - Itt lehet refeket vásárolni.
Paiement - Ezen az oldalon bonyolithatjuk le a kifizetési kérelmünket (15 euró elérése után).
Jackpot - Nagy nyeremények, 1250 bar pontunkért forgathatunk egyet a félkarú rablón. Én eddig csak kisebb pont nyereményeket nyertem, de ilyen a játék, lehet próbálkozni.

 

Vannak még egyéb lehetőségek és játékok az oldalon, ezeket már nem részletezem, aki érdekelt benne tanulmányozza át.

 

Ha úgy adódna hogy SmartBarre fiókunkat újra kell aktiválni, pl. egy operációs rendszer telepítés után, akkor egyszerüen töltsük le a surfbarre-t a SmartBarre honlapról, futtassuk, e-mail címünket és jelszavunkat megadva máris lehet folytatni a pontgyűjtést. A SmartBarre egyszerüsége itt is megmutatkozik.

 
EuroBarre


EuroBarre regisztráció
Az Eurobarre a legközkedveltebb hírdetés közvetítő cégek egyike volt eddig. 2008 júliusától kezdve a cég úgy döntött hogy csak a francia felhasználókat fizeti, mert a bar-jukon megjelenitett reklámok zöme francia nyelvű és így csak a franciáknak szól. Nagy kár...
Mint a surfbarre-os cégek többsége az Eurobarre is francia. Öt éves múltra tekint vissza, regisztrált tagjai száma közel 1.200.000. Annak aki elérte a fizetési küszöböt és kérte a pénze kifizetést azEuroBarre késedelem nélkül teljesítette.

Ezzel is annyi a dolgunk, hogy futtassunk egy bart a PC-nken (a mérete kb. 2 cm x 20 cm) amelyen a hírdetések megjelennek. A bar méri az időt és ez alapján pontokat kapunk, amit havonta egyszer átváltanak euróba. A bar egy óra elteltével leáll, ilyenkor egyszerüen újra el kell inditani.

regisztráció teljesen ingyenes.

1000 pontot körülbelül 8 eurócentre vált az EuroBarre, de ez hónapról hónapra növekszik. A kifizetést 15 euró elérése után lehet kérni PayPal vagy E-gold számlára. Egyedül is lehet gyűjtögetni a pontokat, de ha beléptetünk pár új tagot a hálózatunkba, sokkal hamarabb gyűlnek pontjaink. Az EuroBarre egyedül álló módon a surfbarre-ok körében 100%-ot fizet a referáltjaink után, az ő általuk ősszegyűjtött pontokat nekünk is jóvá írja a rendszer.
Bónusz pontokkal is gyarapíthatjuk a pontjaink számát:
  • Hűség bónusz: a regisztrációtól számitott 15., 45. és 75. napon kapunk 5.000 pontot, azaz 15.000-et összesen, és regisztrálásunk minden évfordulóján is kapunk 5.000 pontot. Kitétel hogy az emlitett napokat megelőző 30 nap alatt futtassuk az EuroBarre-t legalább egy alkalommal.
  • E-mail bónusz: ha feliratkoznk rá, időnként akpunk egy-egy e-mailt az EuroBarre-tól, a benne lévő linkre kattintva kapunk 50 vagy 100 pontot.
  • Honlapok felméréséért is kaphatunk pontokat. Ezért 1.000-2.500 pontot kínál az EuroBarre, néhány feltett kérdésre kell helyesen válaszolni, nem bonyolult kérdések, de a francia nyelvtudás előny. Kaphatsz linket e-mailben is, de ha nem kattintod le a linket 1-2 órán belül, érvényességét veszti, vagy az EuroBarre panel főoldalán (kattints az "i"-re, a megyiló panelen pedig az Accueil gombra) időnként feltűnik egy-egy ilyen link. Keresd az "Enquete" szót.
A registrációhoz kattints ide.
  • A megnyíló oldalon akattints az Installer feliratra.
  • Az újabb oldalon kattints a Cliquez ici pour lancer votre Eurobarre feliratra! Előfordul hogy ez a link nem működik. Ebben az esetben kattints a lap alján található Télécharger cette version complète si vous avez des problèmes d'installation ! linkre. Ezután elindul a surfbarre telepítőjének letöltése...
  • Indítsd el a letöltött fájlt, elkezdődik a telepítés és a megnyíló ablakban meg kell adni pár adatot:
1) Az első számsorozatot a rendszer automatikusan adja. Válassz egy négy számjegyű stámot. A teljes sorozatszámot regisztráció után elküldi neked az EuroBarre e-mailben. Erre később még szükséged lesz, ha pld. újra telepíted az op. rendszert, akkor ezzel a sorozat számmal tudod folytatni a surfbarre használatát.
2) Válaszd ki az országodat.
3) Add meg az e-mail címed.
4) Kattints az ACTIVATE MY ACCOUNT gombra.

Ekkor kezdheted használni az EuroBarre-t, gyűjtheted a pontjaidat.

Ez a surfbarre helyzete fix, nem mozditható, a monitor felső 2 centijét foglalja el. Ez végül is nem olyan nagy probléma, ott a legkevésbé zavaró, és ha futtatunk még más surfbarre-okat is, akkor ehhez lehet igazítani őket (legalábbis azokat amelyeket még bemutatok az oldalamon).
Ennek a surfbarre-nak saját kezelő panelje van, nem kell honlapot megnyítni hogy minden opciőját elérjük, minden ott van helyben (franciáúl...). A surfbarre jobb oldalán kap helyet az indítópúlt. Kis hozzászokási idő szükséges, de észszerűen vannak rendezve a menüpontok.
Bezárni a panelt a jobb alsó sarkában fellelhető Quitter gombbal lehet. Az Euró jelre kattintva kapunk infót a begyűjtött pontjainkről, jóváírt euróinkról. A Beállitások oldalon skint cserélhetünk a surfbarre-unknak. A felkiáltó jel gombot megnyomva a kiemelt reklámok oldalra jutunk, itt lehetőségünk van játékokban is részt venni. Az i-re kattintva személyes infókhoz jutunk. Ugynaz, mint a panelen belül a felső sorban a szögletes gombok között az Infos Membres gomb Itt találjuk a legtöbb minket érdeklő dolgot. Ott érjük el a személyes adatainkat, tudunk feliratkozni bónsz e-mailekre, aktuális és eddig összes pontjainkról, kifizetett pénzeinkről jelentés.
Egy másik szögletes gomb a Parrainage azért fontos mert itt találjuk a referáló linkünket, ezt kell továbbadni másoknak, hogy regisztrálhassanak, és együtt gyűjtsük a pontokat!

Az EuroBarre surfbarre-ja ha nem érzékel valamiféle aktivitást, egérmozgást vagy billentyű használatot akkor kb. 10 perc elteltével felfüggezsti az időmérést. Léteznek különbözó egér kúrzor mozgató szoftverek, amelyekkel ezt ki lehet kerülni. Én személy szerint nem használok ilyeneket.

Előbb-utóbb szükségessé válhat az EuroBarre újratelepítése, és meglévő fiókunk újra aktiválása. Ekkor le kell tölteni és futtatni az EuroBarre telepítőjét, ugyanúgy mint regisztráláskor. De most a megnyíló panelen az alsó részen található Former Member részén található adatmezőkbe adjuk meg a számsort amit regisztráláskor kaptunk és a titkos kódunkat, majd nyomjuk meg a Reactivate My Account. Ha nincs meg ez a két számsor akkor nyomjuk a Lost gombot és kövessük az utasításokat.