^ Back to Top

Facebook

Ki olvas minket

Oldalainkat 2086 vendég és 0 tag böngészi

Text Link Ads

Text Link Ads - Internetes munka

 

Text Link Ads

Text Link Ads

Text Link Ads partnerprogram azért különleges, mert statikus html linkeket árul, ami amellett, hogy látogatókat hoz, a keresőoptimalizálás terén is segítségünkre lehet. Az oldalon számtalan népszerű, magasabb PageRank-ú lapon lehet linket vásárolni.

 

A Text Link Ads-nál a linkeket havi díjazásban lehet megvenni. Az átkattintások és megjelenések száma e hónap alatt semmilyen módon nincs korlátozva. A linkek ára a honlapok forgalmától, külsejétől, a rájuk mutató linkek számától és a linkünk helyétől függ.

Hirdetőként ide kattintva csatlakozhatsz.

Partnerprogram honlap tulajdonosoknak

A Text Link Ads használatához PHP, ASP, PERL vagy más, szerver oldali script futattási lehetőségre van szükség. Az általuk adott kódot a honlapod forrásába elhelyezve a megvásárolt linkek automatikusan felkerülnek az általad adott felületre, sima html linkként (természetesen lehetőséged van eldönteni, hogy egy adott link fekerülhet-e). Ha nincs aktuális hirdetés, semmi nem jelenik meg a helyén - mintha nem is csatlakoztál volna a programhoz.

 

A bevételből 50%-ot kapsz. A pénzt csekken (minimum $25) vagy PayPal-on (nincs minimum összeg) kapod meg. Az oldaladon lévő linkek árát a Text Link Ads határozza meg a forgalom, a külső, a rád mutató linkek száma és a linkek elhelyezése alapján.

Bár az oldalak és a hirdetők többsége angol nyelvű, szép számmal találni magyar nyelvű honlapokat is az adatbázisban, és - mivel az oldalon láthatjuk a szabad linkhelyek számát - láthatóan ezek is elkelnek (ezt saját tapasztalatból is mondhatom).

Mivel ha nincs hirdető, akkor a honlapodon semmi se jelenik meg, a szolgáltatás akkor se zavaró, ha épp nincs megrendelőnk. Nyugodtan lehet használni AdSense, vagy bármilyen más hasonló program mellett, hiszen nem tartalomfüggő hirdetéseket ad, és nem klikkre fizet, hanem havi díj szerint.

A programhoz csatlakozni ide kattintva tudsz.

Tipp: Hasonló elven működik a Linkworth is, de sokkal könnyebben elfogadják az oldalad, ezért jobban lehet keresni vele. Ott alapból 70% a tiéd, érdemes kipróbálni!

Tipp: szintén hasonlóan működik az Ask2link és a Teliad (itt minél drágább a link, annál kevesebb %-ot vonnak le) is, érdemes kipróbálni őket.

Példa a szolgáltatást használó oldalra: Casino.