^ Back to Top

Facebook

Ki olvas minket

Oldalainkat 2094 vendég és 0 tag böngészi

Google Adsense Tippek

Google Adsense Tippek

Google Adsense Tippek
 
A Google Adsense egy fantasztikus hirdetési program, amivel hirdetéseket helyezhet el saját weboldalán. Ha egy látogatója ráklikkel egy hirdetésre, Adsense számláján jóváírás történik. 
 
  • Kifizetések -avagy hogyan jut el Önhöz a megkeresett pénzt
 
A Google Adsense egy népszerű webes hirdetési program ami sok weboldalalnak biztosít magas bevételt. Érthetően megfogalmazott szabályai vannak és ezeket komolyan kell venni és követni! 
 
Weboldalak látogatása közben gyakran tapasztalom, hogy nem jól használják egyesek az Adsense hirdetéseket. Ezen az lapon olyan tippek vannak, amiket valószínűleg többen ismernek, ám remélem még tanulhat belőle. 
 
A fenti szabályok, hogy mennyit lehet keresni, illetve a kifizetésekmind a Google hivatalos oldalához vezetik el.
 
A következő 10 pontban, összefoglaltam, hogy mi az, amit jobb, ha nem csinál, mert kizárhatják a programból! 
 
1.)Soha ne klikkeljen saját hirdetéseire. Soha ne biztasson mások sem erre. Ezt az egyet biztosan Ön is nagyon jól tudja. Ez az egyik legbiztosabb módja annak, hogy Adsense számláját bezárják. Soha ne mondja  ismerőseinek barátainak, hogy klikkeljenek rájuk. Ne használjon automata klikkelő eszközöket, vagy bármilyen ehhez hasonló szoftvereket. Adsen nagyon okos, és kiszűri a csalókat. Ha szeretné ellenőrízni hirdetéseit, akkor használja a Google Előnézeti eszközt.
 
2.)Soha ne változtassa meg az Adsense hirdetési kódot. Van elég lehetősége arra, hogy optimalizálja a hirdetéseket, megváltoztathatja a betűszínt, a háttérszínt vagy a körvonalat, hogy illeszkedhessen igényeihez, az Adsense-en belül. Soha ne változtasson a keresőkodon se. 
 
3.)Soha ne helyezzen el több hirdetést a megengedettnél. Egyébként a hirdetések nem jelennek meg, ha többet próbál felhelyezni, mint amennyi megengedett.  
 
4.)Ne írjon semmilyen klikkelésre buzdító üzenetet a hirdetések felé. "szponzorált linkek" illetve "hirdetések" megengedettek. 
 
5.)A Google Adsense hirdetéseknek mindig ugyanazon az oldalon kell megnyílniuk, ahol ráklikkeltek. 
 
6.)Azoknak akik több weboldallal rendelkeznek,egyszer elég jelentkezni a programhoz, nem kell külön regisztrálni minden weboldalhoz. 
 
7.)Csak tartalommal rendelkező oldalon helyezze el a Google hirdetéseket. A hirdetők azért fizetnek, hogy tartalommal rendelkező oldalakon jelenjenek meg. 
 
8.)Ne küldje a Google hirdetéseket emailben senkinek! A HTML szerkesztett email üzenetek jól néznek ki, de tilos használni őket. 
 
9.)Nem helyezhet el hirdetéseket pornografikus tartalommal rendelkező oldalakon. További lista a tiltott tartalmakról a Googel Adsense szabályok oldalon.
 
10.)Ne tegye tele oldalát reklámokkal, és kreülje a túlzott kulcsszóhasználatot