^ Back to Top

Facebook

Ki olvas minket

Oldalainkat 2096 vendég és 0 tag böngészi

Etarget vagy a Google AdSense?

Etarget vagy a Google AdSense?

Etarget vagy a Google AdSense, akár mindkettő?

Először is tisztázzuk valójában miről is van szó?  

Minden interneten böngésző látja, hogy egy-egy nagyobb portál, honlap, vagy éppen blog olvasása során sokszor a legváratlanabb helyről is előugrik egy-egy reklám; valósággal ránk ront, felugrik egy új ablakban, vagy éppen  nagyon szerényen meghúzódik a sorok között.

Ugye azt tudni véljük, hogy valakik el akarnak adni valamit, és ezt reklámozzák a legnagyobb elérhető közönség, az internet nagyközönsége, előtt.
Teljesen mindegy akarjuk vagy nem akarjuk, néha azért éppen itt találja meg az internetező, amit lehet már régóta keresett.
Tehát, van  a reklámozó és a reklámfogyasztó (az eladó és a látogató, akiből vevő lesz, vagy nem lesz).S van ebben a láncolatban egy  közvetítő,  a weblap vagy a blog, amelyen a hirdetés megjelenik, tehát azok mi vagyunk. 
 

Adott egy működő honlap vagy blog, melyen vannak olyan szabad, vagy szabaddá tett felületek, ahol  bárki hirdetése, felhívása, reklámja megjelenhet, tehát reklámhelyet adunk bérbe, amiért a reklámozó akkor fizet, ha a hirdetésére kattintanak, vagyis érdeklődést mutatnak a látogatók iránta. Remélem eddig érthető voltam, mostanában egyre többek panaszolják, hogy vissza utasítja jelentkezésüket a Google AdSense. 
Azt tudni kell, hogy a Google Adsense a világ legismertebb és egyben legsikeresebb Pay Per Click alapú rendszere, a szolgáltatás szinte minden nyelven elérhető.
 
Most már hét országban elérhető a konkurens, az ETARGET, régebben figyelgettem már, csak ezidáig abban a hitben voltam, a két hirdetési rendszer nem használható egyszerre, és egy kissé bonyolultnak is láttam, de szerencsére tévedtem, mert nem így van. 
Az ETARGEt- en kampányt indíthatsz,  de mint partner, vagyis reklámközvetítő is részt vehetsz a programban. A kifizetési limit 15000Ft, természetesen ha nincs meg egy hónap alatt, a megkeresett összeget átviheted a másik hónapra. Nagyon egyszerű a kezelési felület, ahol ki választhatod a neked szimpatikus hirdetési formát, a szint, a méretet, még a betűk nagyságát is.
 
Hol tudsz belépni az ETARGET programjába?

Hirdetőknek: Regisztráció
Weboldal, vagy blog tulajdonosoknak: Regisztráció