^ Back to Top

Facebook

Ki olvas minket

Oldalainkat 2099 vendég és 0 tag böngészi

Adsense titkok

Adsense titkok, avagy hogyan kereshet sok pénzt hirdetésekkel

Ma az Adsense nagy hatással van a partnerpogram marketingre. Ez miatt, a gyengébb partnerprogramok hajlamossabbak arra, hogy csődbe menjenek és a hirdetési hálózatok gyorsan veszítik el ügyfeleiket. 
 
Ha Ön inkább  veszít, sem mint keres a partnerprogramokon, akkor talán itt az idő, hogy elgondolkodjon azon, hogy megjelenítsen Adsense hirdetlseket honlapján, hogy nagyobb bevételre tehessen szert.
 
A Google jól megírt és magasan releváns hirdetésekkel rendelkezik, melyek honlapjának tartalmához illeszkednek. Nem kell kiválogatnia a hirdetéseket, hiszen a Google ezt megteszi Ön helyett. A hirdetések minden esetben a tartalommal összefüggőek. 
 
Akkor is lehet használni az Adsense-et, ha már több különböző partnerprogramban vesz részt. Tilos azonban a Google hirdetésekhez hasonló kinézetű partnerprogram linkek elhelyezése!
 
Mindig tartsa szem előtt, hogy az Adsense a legjobb ,ódja annak, hogy weboldalával pénzt keressen. Minden alkalommal, mikor valaki ráklikkel egy hirdetésre, Adsense számláján jóváírás történik. 
Az egyik leggyakoribb téma a webtulajdonosok között, hogy hogyan tegyék hirdetéseiket olyan helyre, ahol a legjobban észrevehető. Most 5 olyan tippről olvashat, amelyek bizonyítottan működnek, és növelik Google Adsense bevételét.
 
1.) Figyeljen arra, hogy hirdetései ugyanabban a formátumban készüljenek
 
Az egyik legjobban működő hirdetési formátum, a nagy, függőleges téglalap. Ennek a formátumnak nagyobb esélye van arra, hogy ráklikkelnek. 
Miért ilyen népszerű? Egyszerűen azért, mert úgy néznek ki, mintha web linkek lennének. Azok az emberek, akik hozzá vannak szokva ahhoz, hogy linkekre klikkelnek, ebben az esetben hirdetésekre fognak. 
 
2.) Legyen weboldala része a hirdetés
 
Válasszon olyan színt, ami illeszkedni fog weboldala háttérszínéhez. Ha oldalának fehér háttérszíne van, használjon fehéret a Google Adsense hirdetésekhez is. Ennek célja az, hogy a hirdetések honlapja részét képezzék, legyenek beolvadva oldalába. 

3.) Hirdetések elhelyezése
 
Helyezze el hirdetéseit úgy, hogy honlapja megnyitásakor, valamennyi már látszódjon belőlük anélkül, hogy látogatóinak le kellene mennie a lap aljára. Az átlag látogató, nem fog lenézni a lap aljára, ezért fontos, hogy rögtön szem előtt legyenek a hirdetések.
 
4.) Ellenőrízze a hirdetések tartalmát
 
Előfordulhat, hogy hirdetései nem kapcsolódnak oldala tartalmához, ebben az esetben mindig nézzen utána, mi lehet a probláma. Van akinél kulcsszavak miatt, van akinél a tartalom miatt fodul elő ilyen eset.
 
5.) Tartsa be a szabályokat

Minden esetben tartsa be a Google Adsense szabályokat! Ha a csalás gyanúja felmerül, számláját bezárják, és nem helyezhet el több hirdetést.